iuly13
8911 poze   151477 vizite
Albume
0 Ceva amuzant000 Persoana mea000Am invatat000Bine Ati Venit000Ce Nota Ii Acordati Paginii Mele000Prietenii mei de pe sunphoto000ReguliAcorralada-Destine FurateAdamari LopezAdela NoriegaAdela PopescuAfrica ZavalaAici puteti sa imi lasati o amintireAlberich BormannAlejandra LazcanoAlejandra PinzonAlessandra RosaldoAlfonso HerreraAllisson LozanoAltair JaraboAmor a palos-Barbatul visurilor meleAmores de mercado-IubiriAmy fetita cu ghiozdanul albastruAna de la RegueraAna LayevskaAna Lucia DominguezAna Maria OrozcoAna Patricia RojoAnahiAndraAndrea NocetiAndreea BalanAndreea PatrascuAngelica RiveraAngelique BoyerAnita no te rajesArap BethkeAshley TisdaleAuroraAylin MujicaBarbara MoriBelindaBetty cea urataBrenda AsnicarBrenda Asnicar Qiero QieroBRENDA ASNICAR-TANGO LLORONBrenda Songbrenda-LAS DIVINASCamaleonesCamila SodiCamp Rock 2Care e ceva mai faina telenovelaCariba Heine-RikkiCarla CardonaCarmen VillalobosCarolina AcevedoCarolina BetancourtCarolina SepulvedaCarolina TejeraCatherine SiachoqueCautand-o pe Elisa-Donde esta ElisaCealalta fata a AnalieiCele doua fete ale Anei -Las dos caras de AnaChantal AndereChantal BaudauxChristian ChavezChristian MeierChristopher UckermannCine e actrita ta preferataClaire Holt-EmmaClase 406Cuidado Con El AngelDaniel ElbitarDanna GarciaDavid BustamanteDavid ZepedaDemi LovatoDestilando amor-Tequila cu suflet de femeieDiana DumitrescuDiana NeiraDolores HerediaDona BarbaraDragostea nu moareDuelul pasiunilordulce mariaEdith GonzalezElena GheorgheElizabeth AlvarezElizabeth GutierrezEmily OsmentEn Nombre Del Amor- In numele IubiriiEsmeraldaEugenio SillerEva LunaFabian RiosFerdinando ValenciaFlorencia BertottiFocul IubiriiForta DestinuluiFrances OndivielaFructul Oprit-Mi PecadoGabriel SotoGABRIELA SPANICGaby EspinoGenesis RodriguezGeraldine BazanGitanasGregorio PerniaGrettell ValdezGrupo Camaleonesh2oHannah Montanaid-urile voastreIlean AlmaguerImpostoareaImpotriva DestinuluiImpreuna Pentru TotdeaunaIngel RebelIngerasul-Carita de angelIngrid MartzInocenta furataIran CastilloItati CantoralIubire de mama-corazon partidoIubire Fara MachiajIubire tarzieIvonne MonteroJacqueline BracamontesJorge ReyesJuan Carlos FloresJuan Diego SanchezJuan Sebastian CaicedoJuramantulKarina MoraKatie BarberiLa TormentaLa UsupadoraLas Chicas Del Barrio -VersuriLaura EsquivelLaura FloresLegamantul- El JuramentoLeticia CalderonLidia AvilaLisette MorelosLitzy DominguezLocura de amor-Dragoste nebunaLorena RojasLuceroLucia ZereceroLudwika PaletaMagicieni din Waverly PlaceMaite PerroniMama VitregaManolo CardonaMaria Fernanda YepezMaria La Del Barrio-Sarmana MariaMaria MercedesMariana SeoaneMariana TorresMariluz BermudezMarilynMarinaMaritza BustamanteMaritza RodriguezMarlene FavelaMartha Julia LopezMayrin VillanuevaMi corazon insisteMichelle RenaultMichelle ViethMicutul FrijolitoMiley CyrusMostenitoriiNatalia OreiroNatalia StreignardNatasha KlaussNICOLETA LUCIUNinel CondeNinos Ricos Pobres PadresNoni Razvan Ene si Miruna OpreaNora Pentru Mama 4Nora SalinasNorkys BatistaNumai IubireaO lume a fiarelorO mare de pasiunePablo AzarPadurea BlestemataPaola Andrea ReyParadisul BlestematPaula SelingPe Cuvant de FemeiePee WeePeregrinaPhoebe Tonkin-CleoPisica salbatica- Gata salvajePredestinati-SortilegioPrisioneraRatusca Cea Urata -Patito FeoRazbunarea VictorieiRBD-ReBeLdERosalindaRubiSabine MoussierSalomeSandra EcheverriaSara MaldonadoScarlet OrtizSebastian ZuritaSelena GomezShakiraSherlyn GonzalezSilvia NavarroSin Senos No Hay Paraiso- Fara Sani Nu Exista ParadisSofia StamatiadesSonny si steluta ei norocoasaSonya SmithSOS Mi VidaSoy tu duenaSuflet RatacitSuflete ranite-Heridas de amorTaramul pasiunii - Tierra de pasionesTayde RodriguezTe Urasc Pt Ca Te IubescTeresaTHALIAThelma FardinTotul sau nimic -Nuevo rico Nuevo pobreTradareaTrupul Dorit- El Cuerpo Del DeseoUmbrele trecutuluiVaduva BlancoValentina BoveValentina grasuta mea frumoasaValeriaVanessa HudgensVanessa PoseVanessa VillelaVedetele Mele PreFerAteVersuri Grupo CamaleonesVersuri-Patito FeoVictoriaVictoria RuffoVirna FloresVisuri Fara PretWiliam LevyXimena DuqueYadhira CarrilloZack si Cody ce viata minunataZoraida GomezZorroZuria Vega

membru din 22 februarie 2009

Vanessa Villela

Nume real: Vanessa Quiñones Romo
Data nasterii: 28 Ianuarie 1981 (29 ani)
Zodia: Varsator
Locul nasterii: Ciudad de México, Mexic
Status marital: necasatorita
Inaltime: 1,64m
Greutate: 51kg
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: saten



Biografie:

Vanessa Villela este o actrita de origine mexicana.
Pe numele sau real, Vanessa Quiñones Romo s-a nascut la 28 ianuarie in capitala Mexicului.

Filmografie:

2006 - "Amores de mercado" serial tv (Mónica Savater)
2005 - "Decisiones" serial tv
2005 - "Cuerpo del deseo, El" (Angela)
2005 - "Tres" (Jacinda)
2003 - "Nuevo amor, Un" (Patricia)
2002 - "Súbete a mi moto", serial tv (Renata)
2001 - "Lo que callamos las mujeres"
2000 - "Amor no es como lo pintan, El", serial tv (Cynthia Rico)
2000 - "Ellas, inocentes o culpables", serial tv (Cristina)
1999 - "Romántica Obsesión"
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela
Vanessa Villela


Comentarii album • 5
anonim
elena 28 februarie 2012  
frm
Raportează
anonim
RAMMY-DODO RAMONA KHAN/DODOLOGU 23 septembrie 2011  
FRUMOASA,SEXY.A AVUT SI UN ROL RAU,NEGATIV.
Raportează
JustMyLife 20 iulie 2010  
E frumoasa...Mi-a placut de ea in "Iubiri"...
Raportează
anonim
dary and selena 4 iunie 2010  
frum
Raportează
dennyissa 20 februarie 2010  
frumoasa
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.